Avslut?

Posted on December 5, 2013

0


ängel

Som en liten ängel

Du till oss kom,

log och vände hastigt om

 Det är över nu. Torpeden har tjänat ut. Att den alls föddes var en reaktion på samlad frustration och uppgivenhet. Men nu har saker lugnat ner sig. Desillusionen är dock intakt. Allt faller. Så låt oss kort blicka bakåt på vårt värv. Vad var det vi åstadkom?

 Vi benade ut begreppen och etablerade det sedan dess mycket använda uttrycket kundkram.

Vi förutspådde Eight/McCann/Wonderboy & WE:s frammarsch och Klas Tjebbes Caesarposition.

Vi lyfte etiska frågor till en ny nivå (hur motiverade KAN samarbetet med Nestlé? ”Nestlé är ett stort företag & vi jobbar med en liten del, de arbetar mkt seriöst med etik & transparens”)

Vi genomförde några, faktiskt, seriösa intervjuer för vilka vi än en gång tackar de inblandade.

Vi undersökte den etniska fördelningen i hela jävla byrå-Skåne och samlade till och med in en massa tankar och åsikter från folk, men kom oss aldrig för att slutföra inlägget (som redan på skisstadiet var bättre och mer innehållsrik än de öppna dörrar Sydsvenskan och branschpressen slog in i sina ”undersökningar”).

Vi trampade på ett par ömma tår och delade ut ett par nyp i kinden.

Vi ärade och hyllade där det förtjänats men glömts bort.

Så vad händer nu? Mats ska dra sig tillbaka på riktigt. Ägna mer tid åt Bengt Lundahl och de andra nere på båtklubben. B stannar i Kanada. Det gick så jävla bra tydligen. Kul. Någon har skolat om sig till digital produktionsledare och börjat mötesanteckna på surfplatta. Det sägs att F. ska skriva den där Romanen. De andra fortsätter  som vanligt, fast i de bojor som smidas åt envar i Branschen inträda.

Twitterkontot lever. Vår andliga rest, alltid vid din sida.

/A., B., F. och de andra.

 

 

Advertisements
Posted in: Uncategorized